Over Maastricht

De succesfactoren van een zakelijke bijeenkomst: kwaliteit en verscheidenheid van accommodaties en omgeving.

Maastricht & regio is dan ook al jaren gaststad voor vele succesvolle vergaderingen, incentives, congressen, beurzen en evenementen. Zowel nationaal als internationaal.

Maastricht ligt in het meest zuidelijke puntje van Nederland, waar de Romeinen lang geleden de rivier de Maas overstaken. De stad mag zich met recht een van de oudste steden van het land noemen. Nergens is de historie zo tastbaar als hier.

meer >>

Het historische verleden van de stad, gecombineerd met het heden, heeft steeds meer geleid tot een mix van verschillende oude en moderne culturen door de jaren heen.

meer >>

In Maastricht & regio hebben de mensen een bourgondische levensstijl. Zij houden van het goede leven en genieten van heerlijk eten en drinken. Er is een rijk aanbod van restaurants (waarvan vele met Michelin sterren), cafés en terrassen, voor elk budget, maar altijd met een hoge kwaliteit.

meer >>

Maastricht is een stad met vele kwaliteiten, het uitgebreide winkelaanbod is hier een goed voorbeeld van. Slenter door de straten en ontdek de vele boutiques die de stad rijk is Een dagje winkelen in Maastricht is gezellig en speciaal.

meer >>

In Maastricht & regio worden kwaliteit en verscheidenheid van accommodatie en die van de omgeving op sublieme wijze gecombineerd. Daarnaast telt Maastricht & regio ook een groot aantal internationale instellingen, instituten en onderzoeksscholen. Wist u bovendien dat Maastricht een eigen Congrescentrum heeft?

meer >>

Oppervlakte: 58.92 km2
Aantal inwoners: 120.000
Aantal hotelkamers: 4025 / Aantal hotelbedden: 7944
Grootste congrescentrum: MECC Maastricht
Capaciteit grootste Auditorium: 1650 personen
Capaciteit grootste beursruimte: 30.000 m2 meer >>

Wij helpen de bezoekers aan de stad graag op weg met informatie over groener confereren. Maastricht denkt goed na over de toekomst van onze kinderen en van onze planeet.

meer >>

Document acties