Congressen & Sociale Programma's

— gearchiveerd onder:

Maastricht: romantische stad met internationale allure.

Maastricht is een aantrekkelijke stad om uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten te organiseren. De stad en omgeving bieden vele mogelijkheden op het gebied van zowel business als leisure. En gelegen in het hart van Europa is de stad gemakkelijk bereikbaar bovendien.

Cultuur, natuur en gastronomie

Maastricht blinkt uit in compactheid, verscheidenheid en sfeer: historische vestingwerken gecombineerd met moderne architectuur, design en klassieke locaties, kazematten, kastelen, musea, te veel om op te noemen. De vele pleinen, bars, restaurants, terrassen, de Bourgondische sfeer en de gastvrijheid maken van Maastricht een stad waar het ook ná uw zakelijke bijeenkomst aangenaam vertoeven is. Dit alles gecombineerd met de prachtige, groene omgeving van het Zuid-Limburgse Heuvelland, dat zich uitstekend leent voor incentives, sociale en partnerprogramma’s.

Maastricht heeft een rijke ervaring met het ontvangen van internationale gezelschappen. De stad telt 120.000 inwoners, maar heeft een relatief groot congrescentrum en een groot aantal hotelkamers. Dat maakt Maastricht zo bijzonder als congresstad.

meer >>

Het compacte centrum met zijn charmante 'kinderkopjes'-bestrating en de groene omgeving van Maastricht zijn perfect voor verschillende sociale programma's.

meer >>

Document acties